Ako Putin želi seks na jednu noć, djevojku pregleda 101 doktor prije nego što završi u predsjedničkom krevetu: A ne skeniraju samo nju (Foto)

0
129

Biti predsjednik neke države uopšte nije naivna stvar, jer se svaki potez pomno prati i uvijek ste na udaru, pa makar to bile i intimne stvari. Agenti tajne službe, kako bi zaštitli predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina, ali i prvu damu, prate svaki njihov potez i motre na njih 24 sata dnevno, pa čak i to šta oni rade iza zatvorenih vrata. Tako su mediji u Americi ovih dana pisali o slučaju kada bi Barak Obama poželio da vodi ljubav sa svojom ljubavnicom u Bijeloj kući.

Prva provjera bi bila to da se ispita ko je osoba koja će se sastati sa predsjednikom, te će biti ispitana do krajnjih mogućih granica, da li se radi o osobi koja je u nekoj vezi sa teroristima ili ima neki kriminalni dosije, pa čak i u godinama kada je bila tinejdžerka. U narednoj fazi, službe provjeravaju njeno kretanje, njene telefonske kontakte i tek kad se izvrši ta kompletna provjera ličnosti, može se preći na drugu fazu.

Dakle, u slučaju da Putin odluči imati ženu za jednu noć, ona mora proći detaljnu provjeru, a ako se nađu jako loše informacije o toj dami koja mu se svidjela, onda će šef FSB-a  morati detaljno objasniti šefu kabineta predsjednika zašto se taj sastanak nije mogao održati. Nakon svih mogućih provjera, dolazi i ona posljednja a to su iscrpljujući medicinski pregledi. Doktori moraju provjeriti njenu kompletnu intimu i provjeriti boluje li od kakvih spolno prenosivih bolesti. Tek nakon toga može dobiti zeleno svjetlo da se pridruži intimnom odnosu sa Vladimirom Putinom.