Do sad neviđeno čudo: Djevojka umjesto suza plače kristale, a dijagnoza nepoznata. Video klip pogledajte na dnu članka (FOTO/VIDEO)

0
93

Nikad viđeno oftamološko stanje jedne Jermenke diglo na noge doktore širom Svijeta.

Naime, jedna žena doslovno lije kristale umjesto suza, pa ne čudi što su i doktori iznenađeni ovim stanjem i niko još ne može da joj postavi pravu dijagnozu.
Dvadesetdvogodišnja Satenik Karazian iz Širaka u Jermeniji tek prije dva mjeseca je počela da osjeća prve simptome. Sada, Satenik proizvodi 50 kristala dnevno, a nekoliko oftamologa nije moglo da joj postavi dijagnozu niti da je uopšte liječi.


“Svaki dan prolazim kroz pakao”, riječi su djevojke za jermenske medije dodajući da joj pojedini doktori čak nisu ni vjerovali, a drugi su joj prepisivali antibiotike koji nemaju veze sa njenim stanjem.

U pomoć će priskočiti i jermensko Ministarstvo zdravlja, a jedan od najvećih svjetskih stručnjaka iz oftamologije se već sastao sa pacijentkinjom, dok su kristali iz njenih očiju poslani na analizu kako bi se utvrdila nepoznata dijagnoza. Pratite nas kako biste saznali naredne detalje o ovom slučaju.