Držala sam oči otvorene da posljenji put vidim mamu i Mlađu, voditeljka Dea nam otkriva detalje nesreće

0
57

Dea Đurđević, poznata voditeljka, je u februaru ove godine doživjela stravičnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a nakon koje se, srećom, uspješno oporavila i iz sve izašla još jača.

Voditeljka je sad ispričala nekoliko detalja o nezgodi o kojima do sada nije govorila.
Dea se, govoreći o jezivom događaju, prisjetila trenutka kada je Hita pomoć došla po nju i odvezla je u bolnicu, kada je priželjkivala da vidi svoju majku i partnera Mladena Mijatovića.

– Nisam se pomerala jer su to osnovna pravila prve pomoći koje znam. Trudila sam se da ostanem budna jer sam se uplašila smrti, mislim da se svako od nas plaši da umre i ne daj Bože da budete u takvoj situaciji. Znala sam da ako imam unutrašnja krvarenja da možda neću preživeti, držala sam oči otvorene kako bih videla mamu i Mlađu, jer sam želela da ih vidim poslednji put. Oko mene je bilo mnogo ljudi, uglavnom su izašli iz autobusa ili su se tu našli i nemo su me posmatrali. Niko nije prišao da mi pomogne, svi su gledali, verovatno su i oni bili začuđeni onim što vide. Sve vreme su brojčano rasli i posmatrali me. Bila je tu jedna koleginica koja mi je sve vreme govorila da će sve biti u redu. U jednom trenutku jedna devojka je prišla da mi pomogne, saznala sam da je medicisnki radnik i da se zove Marija Dimitrijević – ispričala je Dea na seminaru Agencije za bezbednost saobraćaja, a prenosi “Informer”.

Ostatak teksta kao i video možete pogledati na linku Ovdje.