Glasanje koje se vršilo širom Svijeta: Stanovnici ove balkanske države najgluplji na Svijetu, a za divno čudo ne radi se o Bosancima (Foto)

0
188

Prema rezultatima koje je sakupljala stranica “Thetoptens.com”, država Hrvatska drži prvo mjesto na listi najglupljih zemalja na svijetu, a do toga su je doveli glasači iz cijelog Svijeta.
Na naše iznenađenje, Hrvatska je osvojila prvo mjesto sa čak 21% ukupnog broja glasova, zatim slijede je Sjedinjene Američke Države s 12%, a onda Sjeverna Koreja sa 6%. Također je bilo moguće komentirati ovu anketu dok je trajala, pa su se tako mogle vidjeti na hiljade komentara koji pokazuju kako mnogi stvarno misle da Hrvatska zaslužuje prvo mjesto.


Kada su u pitanju komentari, svi su mogli bez ikakvog oklijevanja napisati šta su htjeli, a prema komentarima koji su svima apsolutno vidljivi, očito je da su mnogi građani Hrvatske, a posebno izvan nje, ogorčeni trenutnom situacijom u toj zemlji.
O ovo su samo neki od komentara koje vam u cijelosti dajemo:


Ovo je samo nekoliko od hiljada komentara, iako ima onih koji su se pitali da je mala balkanska zemlja gluplja od SAD-a, a mnogi misle da je to nemoguće, pa možda uz komentare mogu dobiti objašnjenje zašto je to tako.