Igrač Real Madrida došao na Balkan da se ženi: Sve je bilo prekrasno dok ga nije zadesilo ovo (Foto)

0
79

Fudbaler madridskog Reala Luka Jović i manekenka Sofija Milošević uplovili su navodno prije mjesec dana u ljubavnu vezu.

Naime, Joviću je prije mjesec dana pauk odnio auto i to ispred zgrade u kojoj živi Miloševićeva, gdje su se tajno viđali. Prema tvrdnjama izvora, Jović je vrijeme u Beogradu tokom reprezentativne pauze provodio u stanu svoje novopečene djevojke, a upravo zbog nepropisnog parkiranja ostao je bez svog luksuznog ljubimca, vrijednog preko 140.000 eura.

Kako saznajemo, Joviću je bukvalno pao kamen sa srca jer je u prvi mah pomislio da mu je neko ukrao automobil. Odmah je otišao na plac firme koja mu je uzela auto, platio kaznu i odvezao se dalje.

Luka i Sofija su, kako saznajemo,  u vezi tek nešto više od dva mjeseca, a Luka se planira i ženiti. Njihova romansa započela je sredinom avgusta, kada je Luka došao na pauzu za reprezentaciju.

Prije svega toga, manekenka je na sve načine pokušavala da dođe do njega, pa je čak išla i u Crnu Goru, dok je on sa društvom odmarao, kako bi mu bila na oku.