Imala je 270 kilograma i nije mogla disati bez aparata sa kiseonikom: Sada joj se muškarci doslovno bacaju pod noge (Foto/Video)

0
175

Laura Perez iz San Antonija prijavila se za sudjelovanje u “My 600lb Life” sa željom da skine svoju težinu od 270 kilograma! Da, dobro ste pročitali!!

Prijava joj je odobrena i dobila je strogu dijetu, te je dobila želučani zaobilaznik, zbog čega je drastično smršala. Sada izgleda kao model od 70 kilograma. Međutim, njezina promjena se nije svidjela njezinom ljubomornom suprugu Jonnyju koji je cijelo vrijeme bio uz nju. On je bio taj koji joj je pomagao u svemu i donosio joj hranu, dok je ona imala 270 kilograma.

Pomoć joj je dakako bila potrebna, jer je nosila i bocu sa kisikom i nije se mogla kretati. Njihov se odnos pogoršavao kada je ona smršala, a u emisiji u kojoj su gostovali, suprug je rekao kako mu nije bio problem donositi joj hranu i paziti na nju. Nakon njenog mršanja, suprug se počeo vidljivo udaljavati od nje.

Na slikama ispod možete vidjeti kako je izgledala s 270 kilograma. Njena nevjerovatna transformacija više je nego očita na novim fotografijama koje dijeli na društvenim platformama, a zanimljivo je to da na slikama supruga više nema.

Svakako joj čestitamo, jer joj je stvarno trebala hrabrost i snažna volja da skine 200 nepotrebnih kilograma.