Ispovijest nesretne djevojke(17): Poslije raskida sa momkom, spavala sam sa 20 različitih muškaraca

0
73

“Od malih nogu sam odgajana u religioznoj i moralnoj porodici. Moj brat ima 25 godina i oženjen je i poprilično sam sigurna da je čekao prvu bračnu noć.”, počinje poruka koju je dobila kolumnistkinja Diedre, koja svojim savjetima pomaže ljudima u raznim životnim problemima.

Djevojčica (17) navodi kako je imala jednu ozbiljnu vezu sa muškarcem kojeg je upoznala u školi i koji je njen vršnjak. Mislila je da je on ljubav njenog života, pa je odlučila da sa njim izgubi nevinost na rođendanu kojeg je slavio njegov prijatelj. Nakon te večeri imali su sex gdje god su stigli. Međutim srce joj je puklo kada joj je drugarica rekla kako je vidjela njenog momka da se ljubi sa drugom djevojkom. Kada su se našli, priznao je svoju grešku, nakon čega prekidaju. Drugarica joj je obećala da će nakon nekoliko izlazaka sve biti bolje, tako da je počela izlaziti po glubovima sa tuđom ličnom. Već prvo veče  su je momci počeli primjećivati i častiti je pićima, a nakon nekoliko izlazaka imala je seks sa jednim od njih u toaletu kluba. Nedugo poslije toga, u razmaku od nekoliko sati, imala je seks sa dvojicom različitih momaka. Najgore od svega je to što je njoj svejedno i što ne zna na koji način da obuzda svoje seksualno ponašanje.

Kolumnistkinja joj je dala savjet da ode na testiranje za seksualno zdravlje i da ponovo izgradi samopouzdanje, jer kako kaže strogo vaspitanje pomješano sa činjenicom da te prevarila prva ljubav, daje poruku da ne zaslužuješ dugoročnu ljubav.