“Mega ribe” koje su nekada bile uličarke: Slavne pjevačice uz pomoć jedne stvari stekle ogromnu slavu

0
85

Samo na jedan način postigle su uspjeh i sada su “Mega ribe”.

Od snimaka sexa koji su uzdrmali cijeli region, do tuča, plakanja i svađa. Sam ulazak u rijaliti napravio je čuda od njihovih života. Željele su slavu, novac i luksuz, to su na kraju i dobile, ali morale su platiti dobru cijenu i to pred milionima ljudi. Istresli su ih ko vreću brašna i čak pred kamerama.

Sada imaju hitove, u kojim omladina uživa svakodnevno. Većina njih je bila siromašna i živjela je jako teško, tako da nisu imali boljeg izlaza od rijaliti showa. U Zadruzi 1 pobjedila je Kija Kockar, koja je prema vlastitim navedenim riječima, ušla u rijaliti samo da bi dobila novac i slavu.

Također je govorila da je riječ i o ljubavi kako bi, spasila svog supruga Slobodana Radanovića. Njegova ljubavnica Luna Đogani je napakostila Kiji, nakon burnih sex scena i vođenja ljubavi.

Ali sve joj je to pomoglo da postane prava pjevačica sa autotonovima. Ako želite postati slavni, trebate se samo prodati, prijaviti u rijaliti i ukaljati svoj obraz ispred kamera. Dobit ćete veliki novac za to, a pri tome i slavu.