Mjesecima je preživljavala nesnosan smrad u stanu, ne znajući odakle dolazi: Pozvala je majstora, a kada je on otvorio poklopac tuš kabine, imali su šta i vidjeti (Foto)

0
215

Naime, mlada studentica iz Velike Britanije, 26-godišnja Seren Gomez preselila se u luksuzni stan početkom prošlog mjeseca i nakon nekoliko sedmica počela je osjećati užasan smrad za koji nije znala odakle dolazi. Iako je alarmirala vlasnike stana da plaća 120 dolara najma za stan koji smrdi, oni su je ignorirali, jer su bili uvjereni da su stan predali u besprijekornom stanju.

Pozvala je majstora koji je maknuo poklopac iz tuša, a onda su ugledali leš koji je bio u fazi raspadanja i nisu uopšte znali od kad je tu.

Seren je navela da je smrad bio sve gori i gori, čak ni otvoreni prozori više nisu pomagali. U početku je smrdilo na prljavu vodu, a zatim na smrad iz kontejnera, nikad nije tako nešto osjetila. Nije mogla nikoga dovesti jer je miris bio toliko zastrašavajući i neugodan.

Dodala je kako su ljudi mislili da je luda jer je rekla da smrdi kao da je nešto mrtvo u njenoj kući, ali na kraju se ispostavilo da je bila 100% u pravu.