Mlada je rekla čije prezime uzima i nastao je haos: Prišli su joj svekar i svekrva i zaprepastili goste

0
57

Nakon što su nevjerovatnu priču prenijeli srbijanski mediji, ovu priču prepričava cijeli region. Naime, incident se dogodio na jednoj svadbi u Leskovcu.


Ova neobična situacija dogodila se za vjenčanim stolom nakon što je mlada saopćila matičaru kako zadržava svoje prezime i dodaje prezime budućeg supruga. Mlada nije mogla ni naslutiti šta će se u sali dogoditi nakon što je izgovorila svoju odluku.

-Ku*vo! – začulo se iz dubine sale, a tu uvredu je izgovorio lično budući svekar.

Muzičari koji su zabavljali goste ispričali su kako na svadbenom veselju više ništa nije bilo isto.

– Koliko je bilo smiješno, toliko je bilo i neprijatno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju “pedigre” uspješnih leskovačkih privrednika – pričaju muzičari, prenosi Alo. rs
U jednom trenutku je navodno i svekrva rekla punici: Glupa ku*rvo, a mlada joj je odgovorila: A što sam glupa? Nakon čega je nastao opći smijeh u dvorani. Prepričao je basista u bendu, a njegovu priču potvrdili su i konobari, kao i neki od svatova.

Šale nisu zaustavile netrepeljivost među svatovima, pa je nešto kasnije sve kulminiralo općom tučom te je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.