Najplaćeniji glumci u istoriji televizije: Po jednoj epizodi serije zarađuju preko milion dolara (Foto)

0
95

Oduvijek smo znali da televizijske zvijezde zarađuju ogromne količine novca, ali isto tako ti ljudi spavaju između 3 i 5 sati, a ostatak vremena provode radeći.

Dobro je poznato kako velika svjetska kompanija “Apple” plaća više skoro četiri miliona dolara po jednoj epizodi, kako bi zadržali glumice Jennifer Aniston i Reese Whitherspoon za njihovu nadolazeću originalnu seriju – “The Morning Show”.
Također, mnogi su čuli i za tu informaciju da su plate ovih glumica blizu vrha liste najvećih po epizodi u cijelokupnoj televizijskoj istoriji.

Ipak, Jennifer i Reese nisu jedine koje zarađuju nevjerovatne sume novca, a “celebritynetworth.com” izdvojio ih je kao najplaćenije televizijske zvijezde u historiji.

Na prvom mjestu liste “celebritynetworth.com”  našao se glumac Charlie Sheen, koji je glumeći u seriji “Dva i po muškarca” po epizodi zarađivao i do 1.2 miliona dolara. Nakon njega slijedi glumac Ray Romano, kojeg gledatelji jako dobro pamte po ulozi Raymonda Barone u seriji “Svi vole Raymonda”.