Nezamisliv snimak dolazi nam iz New Yorka: Otac se bacio pod voz sa djevojčicom u naručju. On je poginuo, a dijete je spašeno sa manjim ogrebotinama (FOTO/VIDEO)

0
62

Pretpostavlja se da je muškarac patio od teškog oblika depresije.
Fernando Balbuena Flores (45) skočio je pod voz koji je bio u pokretu, a u naručju je držao svoju kćerku. Incident se dogodio u Bronksu u Njujorku, prilikom čega je muškarac poginuo na licu mjesta, dok je djevojčica, srećom, prošla samo sa ogrebotinama.

Američki mediji prenose da su dva muškarca, koja su se sasvim slučajno našla u blizini, potrčala su i spasla devojčicu, pokazujući vozaču da se zaustavi.

Majka djevojčice i supruga samoubice i ubice u pokušaju, Niurka Karabaljo, izjavila je: “Hvala vam svima na pomoći. Molim vas da poštujete moju bol. Dijete je u odličnom stanju, zahvaljujući Bogu i anđelima koji su se pobrinuli o njoj. Sve je dobro, osim što je moj muž poginuo.”

Očevici ističu kako je psihički bolestan tata u tom trenutku izgledao smireno i kako je razgovarao telefonom sa svojom ženom, kojoj je rekao da je voli i da se brine o njihovoj ostaloj djeci.
Prema riječima komšija, muškarac je patio od depresije, a nije uzimao potrebnu terapiju lijekova.