Otkrivena velika prevara koja je harala društvenim mrežama: Zbog “Zadruge 3” će morati reagovati čak i policija

0
83

Povodom prevara na društvenim mrežama to jeste osobe koje su po Instagram i Facebook platformama sa lažnih profila Zadruge pisali mnogim ljudima, predstavljajući se kao “Veliki šef”, te obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, biće podnijete kaznene prijave.

Riječ je o tome da se sa lažnih profila, od anonimnih ljudi, tražilo da obavljaju različite zadatke, da ih snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u Zadruzi 3.

Rečeno je da je došlo do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Facebooku predstavljele kao ”Veliki šef” i ljudima obećavale učešće u ”Zadruzi 3”. Televizija Pink se obratila i ovim putem ogradila od ovakvih postupaka pojedinca, te ih oštro osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni policiji.

Također, TV Pink u svom zvaničnom saopštenju navodi da je jedini način da neko ko je anoniman uđe u ”Zadrugu 3” jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan (@zeljkomitrovic), a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na adresu zadruga@pink.co.rs