Ovo je tajna koju je Divna Karleuša ponijela u grob: Suze će vam same krenuti

0
82

Radijska voditeljica i majka popularne estradne ličnosti Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je u nedjelju nakon borbe sa teškom i opakom bolešću.

Po dolasku u Divnin dom, ekipa Hitne pomoći mogla je samo konstatovati smrt.

Ono što je javnosti malo poznato jeste to da je prije više od jednog desetljeća, Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim ljubavnim partnerom, pjevačem Galetom Mitrovićem, spasila život nepoznatom čovjeku.

Naime, jednom pri vožnji automobila, sa mosta ispod kojeg su prolazili, skočio je muškarac i pao direktno na njihov automobil. U trenutku su oboje ostali u šoku, međutim brzo su se dozvali i da bi pomogli čovjeku koji je pokušao izvršiti samoubistvo, stavili su ga u auto i odvezli u Hitnu pomoć.
Na vrijeme su ga dovezli, tako da su ljekari uspjeli spasiti život. Više mjeseci je proveo oporavljajući se u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasli jedan mladi život.

Šesnaest godina je trajala ljubavna veza Galeta i Jelenine mame Divne, a Jelenu je pazio od njene četrnaeste godine… Sada Gale sa Jelenom više nema nikakvog kontakta, jer kada se rodila Jelenina kćerkica Atina, Divninoj i Galetovoj vezi došao je kraj.