Par usvojio djevojčicu iz Ukrajine, misleći da ima 6 godina: Poslije otkrili da se radi o 22-godišnjoj psihopatskoj djevojci (Foto)

0
137

Kristine Barnett i njen bivši suprug Michael Barnett optuženi su da su ostavili svoju usvojenu kćerku Nataliju Grace u stanu u Layafetteu u Indiani prije nego su se mjesec dana poslije, preselili u Kanadu. Oni pak tvrde da postoji razlog za to, a to je da djevojčica nema šest, nego 22 godine te da je psihopata i mogući ubica.
Kada su usvojili Nataliju iz Ukrajine, mislili su da ima šest godina. Uskoro su saznali da podaci iz dokumenata nisu tačni i da djevojčica ima 22 godine, nakon čega su je napustili i otišli u drugu državu.

Policija sada tvrdi da je djevojčica tri godine ostavljena da se brine sama o sebi, nakon što su je napustili staratelji. Visoka je manje od jednog metra i ima probleme s hodanjem, a zbog njenog izgleda je lako zaključiti da ima dosta manje od 22 godine.
Policija dodaje kako je Natalia već žena koja ima redovne cikluse i zube odrasle osobe.
“Ljekari su nam potvrdili da se radi o odrasloj osobi koja boluje od teškog psihičkog poremećaja”, kaže Barnett.

U ranijem periodu, bračni par Barnett nije imao ovakvih problema, čak su bili proglašeni primjerom dobrih roditelja čiji je 15-godišnji autistični sin upisao prestižni Univerzitet za fiziku.

Cijelu priču obradila je emisija “CBS 60 Minutes” davne 2012. godine. Par je djevojčicu usvojio 2010. godine na Floridi, a tada su o njoj znali samo da je iz Ukrajine i da ju je porodica napustila, ne znajući pravi razlog. Uskoro su saznali da ima problema s rastom kostiju, zbog čega neće mnogo rasti, ali im ni to nije predstavljalo problem.

Uskoro ih je šokiralo nekoliko detalja. Naime, o njoj su znali da ne može hodati i da ima šest godina, a šokiralo ih je kada je, samo nekoliko dana nakon usvojenja, bez problema prošetala po plaži. Nova majka također nije mogla vjerovati da šestogodišnja djevojčica ima stidne dlake. Počela je udarati dječake, a jednom je pokušala gurnuti Kristine na električnu žicu, nakon čega je poslana na psihijatrijsko liječenje. Uskoro je priznala da ima više godina nego što je prvobitno rečeno te da je razlog zbog čega je prava porodica napustila taj da je pokušala ubiti članove svoje prave porodice.