Pisala je pjesme za Bekutu, Mitra, Šaulića i Pejovića, sada je izbacuju na ulici i otimaju stan

0
36

Biljana Vujović, poznati tekstopisac, koja je pisala hitove za najveće zvijezde estratnog neba Mitra Mirića, Šabana Šaulića, Anu Bekutu i mnoge druge,još jedna je žrtva stambenog kredita i nehumano vrtoglavih bankarskih kamata, zbog čega bi uskoro, zajedno sa svojom bolesnom i nepokretnom majkom, mogla da završi na ulici!


Naime, Biljana, hitmejkerka, čiji ljubavni stihovi razgaljuju i najtvrđa srca već decenijama, u razgovoru za Kurir potresno priča kako je došlo do tog da stan od 80 kvadrata u beogradskoj opštini Miljakovac, za koji je već iskeširala 60.000 eura, bude prodat na licitacija, bez toga da ona čak bude i obaviještena o tome.
– Ja sam samo jedna od hiljade građana koje su prevarile strane banke, a potom i mafija koja preko svojih ljudi kupuje otete nekretnine i ostavlja porodice bez krova na glavom – započinje svoju tužnu priču Biljana.

Sve je, kako kaže, počelu u decembru 2005. godine, kada su ona i njen tadašnji suprug, vlasnik stana u Miljakovcu dali 30.000 eura, a u banci podigli kredit u iznosu od 60.000 eura kako bi platili ostatak.

Ostatak teksta možete pogledati na linku OVDJE.