Prije 10 godina cijeli region je padao od smijeha kad je rekla “Bože, Petra”: Ovako danas izgleda, prava ljepotica (Foto)

0
94

Deset godina je prošlo otkako je nastala poznata izjava “Bože, Petra” a Natalija, danas tinejdžerka, kaže da je na njezino djetinjstvo jako uticala ta izjava i na njeno odrastanje.
U Srbiji još nismo pronašli osobu koja nije čula za djevojčicu iz Svilajnca koja je izgovorila čuveno “Bože, Petra” prije 10 godina. Istog trenutka je osvojila simpatije ljudi širom svijeta i postala Youtube zvijezda. Interes medija i publike nije prestao i nakon 10 godina te se mnogi pitaju kako danas izgleda.

Ekipa emisije “Šta biste radili kasnije?” koja se od nedavno emitira na RTS-u, otišla je posjetiti Svilajnce u potrazi za Natalijom Mitrović i njezinom prijateljicom iz vrtića Petrom Miloševićem, dvije tinejdžerke koje su obožavateljice širom Balkana stekle kao četverogodišnje članice emisije “Bijesne gliste”

Prošlo je već deset godina od čuvene rečenice, a Natalija kaže da je ta izjava uveliko uticala na njezino odrastanje i djetinjstvo.

Ostatak ovog jako zanimljivog teksta možete pročitati opširnije na ovom linku OVDJE.

Izvor: pozitivmedia.info