Svi bruje o njegovoj svadbi, a malo ko zna da je DJ Krmak završio čak tri fakulteta: Nećete sebi doći kad čujete koje je njegvo pravo ime (Foto)

0
215

Goran Žižak je na sceni poznatiji kao DJ Krmak.

Jedna vrlo naočita pojava, specifične frizure i još više lirike, DJ Krmak stekao je veliku popularnost kod nas i u dijaspori. Interesantno je da je gospodin Žižak završio Bogoslovski, Filozofski i Pravni fakultet. DJ Krmak je sada stao i na ludi kamen, a našao je sebi mladu kako to običaju nalažu, i to ne običnu mladu.

On je na svadbi ispoštovao sve nacionalne običaje i zaručio ovu anonimnu ljepoticu. Ali, ovdje je riječ o snimanju novog spota za njegovu novu numeru. Ostao je vrlo misteriozan, a riječ je o nečemu novom iz studija Aleksandra Kopca, dok je upravo DJ Krmak sam uradio i tekst i muziku. Sretno mladencima, pa makar i u profesiji!

Inače, pjevač dobro pazi da sačuva svoju privatnost, dok trenutno živi u Beču, mada održava nastupe na prostorima cijele bivše Jugoslavije, kao i po Kanadi, Australiji i Evropi.

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️USKORO NESTO NOVO ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Geplaatst door Dj Krmak op Donderdag 19 september 2019

Jednom prilikom je rekao na novinarsko pitanje Sve drugo pucaj, ali me ne pitaj za ono privatno i o školstvu. Ne dajem to. Mnoge interesuje šta sam i ko sam, neka razmišljaju – pa da, kretena će da bude. Želim ovako da razmišljaju – ko će za njega da se uda? Ko je ta DJ Krmača.

Dodao je “Ne bih da to potenciram. Ja sam Bosanac, čistokrvni. Životinjskog porijekla. Naravno, zezam se. Rodom sam iz Banja Luke, uzeo sam mikrofon od četvrte godine i saznao da pjevam. Digao sam sve na noge čim sam zapjevao.”