Svjedočanstvo bivšeg transvestita: Homoseksualnost je bolest koja je izlječiva (Video)

0
105

Mnogo je dokaza o tome da je homoseksualnost bolest i da se ista može izliječiti na razne načine. Naravno, najveći dokazi su upravo živi, ljudski dokazi i njihove priče o izliječenju.

U cijelnom Svijetu postoje na hiljade homoseksualaca, a u zemljama u kojima je homoseksualizam prvi uzeo maha, kao što je SAD, postoje mnoge organizacije koje se baziraju na liječenje te vrste bolesti. Najčešće nailazimo na vjerske organizacije, jer se one na najefikasniji način bore sa tim i većinom izlaze kao pobjednici.

Donosimo vam jednu jako dramatičnu priču bivšeg transvestita, koji je većinu života proveo u New Yorku, u koji je stigao pobjegavši sa Kube. Narkomanski i seksualni život koji je vodio, imao je strašne posljedice. Obolio je od AIDS-a, te nastavio provoditi najgnusnije noći na ulicama grada.
Spoznajom Božije egzistencije, prema kojoj ga je uputila jedna skupina kršćana, Richard je uspio promjeniti tok svog razmišljanja. Ne samo da je prihvatio to da je muškarac, oženio se i sretno je u braku.