Tri horoskopska znaka koji obožavaju novac: Žive na visokoj nozi i ogromni su materijalisti

0
146

Najveći ljubitelji novca u Zodijaku, koji naprosto obožavaju novac i bogatstvo, su znakovi kojima plodovi rada znače više nego bilo kojem drugom znaku.

Oni se trude da plodove umnožavaju što je više moguće i da se nikada ne osjećaju siromašnim ili skromnim.

BIK:

Bikovi izuzetno vole i cijene novac. Rade koliko god je potrebno da bi zaradili sebi dovoljnu količinu novca te da bi ga trošili na luksuzne stvari i putovanja. Široke su ruke kada je u pitanju pomoć drugima, međutim ne vole da pozajmljuju novac niti drugima niti od drugih. Najveća greška im je to što nekada pokušavaju sreću kupiti novcem, što je jako kratkog vijeka.

LAV:

Lavovi su od malih nogu veoma vezani za novac i za bogatstvo. Cijene svoj i tuđi rad, te ponekad rade i više od jednog posla kako bi zadovoljili svoje materijalne potrebe. Vrlo su ambiciozni, borbeni i inteligentni. Znaju da štede i novac troše na pametne načine.

JARAC:

Jarčevi imaju problem sličan bikovima. Skupocjenom odjećom i obućom pokušavaju staviti plašt na privatne probleme, što nikako nije preporučljivo. Zarađen novac jako cijene i ni u jednom trenutku ne žele ostati bez svoje imovine.