U životu se nije ošišala, ali ipak nije htjela tako zapuštena stati pred oltar: Pogledajte fantastičnu transformaciju žene pred njeno vjenčanje (Foto)

0
188

Duži niz godina je puštala svoju kosu, a da je nije uopšte njegovala i skraćivala, što ju je na kraju dovelo do toga da joj je kosa bila preduga, neuredna i zapuštena, pa je samim tim i ona cijela izgledala isto tako, da su je mnogi vidjeli kao vješticu.

Ipak i tako zapuštena našla je muškarca svog života za kojeg se trebala udati, a to ju je napokon navelo da počne da razmišlja da joj je potrebna neka promjena u vezi njene kose, jer se sa kosom kakvu je imala ne može pojaviti na svom najbitnijem danu, vjenčanju.

I tako je našla frizera koji je imao hrabrosti upustiti se u takvu avanturu, te je krenula da drastično skraćuje svoju kosu. Čitav proces je trajao više od sedam sati, a skratila je više od metar kose, što je dovelo do toga da krajnji rezultat bude fantastičan i iznenađujući za mnoge a posebno za nju samu. Kosu je i ofarbala te dodala pramenove, tako da je bila bukvalno neprepoznatljiva.

Za samo sedam sati od neugledne “vještice” postala je veoma atraktivna i lijepa žena, a njenu novu frizuru je naravno upotpunila i adekvatna šminka, tako da je cjelokupni dojam na kraju bio fascinantan.