Uništila je lice plastičnim operacijama, zovu je “žena mačka”

0
130

Džoslin Valdenštajn (79) postala je poznata kao ekstreman primjer plastične hirurgije koji ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Zbog silnih inervencija koje su joj unakazile lice, dobila je nadimak “Valdenštajnova mlada” i “Žena mačka”, a iza ovog bizarnog lica stoji i veoma tužna priča.

Ona je s operacijama počela sredinom devetesetih, jer se, kako kaže, bojala da je njen suprug, milijarder ALek N. Vildenštajn ne ostavi. Njen muž je bio opsjednut velikim mačkama, pa je zbog toga riješila da se pretvori u jednu. Tu priču je poslije demantovala tvrdeći da se u ovu transformaciju upustila samo zbog sebe. Ona se podvrgla se zatezanju lica najmanje sedam puta, drastičnoj rekonstrukciji očiju i punjenju usana, brade kolagenom kao i obraza.

Brak joj je nažalost propao kada je svog supruga uhvatila u krevetu sa 19.godišnjom manekenkom.

Bio je to težak raskid, on joj je navodno prijetio pištoljem, a brakorazvodna parnica trajala je dvije godine. Džoslin je nakon razvoda bila bogatija za milijardu i po dolara. Ne dotiče je apsolutno što je nazivaju nakazom.

– Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelijepa. Imam lice kakvo sam htjela – kazala je jednom prilikom.
Međutim, sad se po društvenim mrežama šeruje njena fotogrfija iz mladosti, na kojoj se vidi kako je izgledala prije operacija. Većina se složila da je bila veoma lijepa.